Paljonko aikaa on oikein kulunut?

Aika kuluu. Vauvelin pikkuvauva-ajat on jo menneisyyttä ja ensiaskelmia on otettu. Myös kokopäiväinen kotiäitiys vaihtuu pian osa-aikaiseen töissäkäyntiin. Uudet haasteet kutsuvat. Aika paljonkin olisi käsillä ja tekemistä. Vain aika laittaa vastaan. Siitä on tullut arvokasta, koska sitä ei enää ole kuin ennen. Lapsi tekee elämästä arvokasta. Tik tak. Tik tak.

Aiheeseen liittyen muutama kello kaulaan. Ylälaidassa äitienpäivälahja itselle. Oma vauveli lähtee  roikkumaan myös töissä minun kaulaan. Kuvat sekä lasi että epoksi päällisillä.

Kello on kooltaan 50x35mm. Kuva on halkaisijaltaan 25mm.
Sekä epoksia että lasia pinnassa.

Kommentit

 1. Moikka! Millä liimalla saat lasikapussit kuvien päälle noin kauniisti? Omat räpellykset epäonnistuvat aina. Kokeilin Hypo Cementiä ja E6000 liimaa... pilalle meni yritys...
  Jos voisit vinkata amatöörille, mikä liima kävisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käyttänyt tätä kalliisti tuotua Annie Howesin Glamour sealia https://www.etsy.com/listing/122682574/glass-pendant-glue-wont-turn-your?ref=shop_home_active_1&ga_search_query=glamour%2Bseal

   Itsellä kuitenkin kuplat loppu vasta oikeanlaisen paperin myötä eli aluksi yritin epätoivoisesti taistella normaalin valokuvapaperin kanssa. Lopulta siirryin käyttämään heavyweight mattapaperia, mikä toimii niiiiiiin paljon paremmin. Joskus oon toki huomannut, että tietyt värit tulosteilla ei liimaudu yhtä hyvin kuin toiset. Eli vaikeuksia on tullut varsinkin keltaisen kanssa.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit