Mutta onko se ihan oikeasti luovaa toimintaa?

Viikonloppu ihan itselle. Mies on ihana, ja vei lapsukaiset viikonlopuksi sukuloimaan. Minä jäin kotia. Kaikki oma aika käytetään nykyisin hyödyksi. Kaiken väsymyksen välistä yritän saada jotain järkevää aikaan. Suurimman osan aikaa kuitenkin tunnen, etten ihan onnistu niin kuin haluaisin. Viimeksi käytin omaa aikaani liimaamalla kasan kangaskoruja. Suurin osa ei liimautunut kuin Strömsössä. Tuli luotua sekundaa. Minä en tykkää sekundasta. Tässä elämäntilanteessa sekundan ottaa turhan raskaasti.

Tänään löysin kuitenkin uutta virtaa tekemiseen. Tein pitkästä aikaa kaupan kuvia. Ne on roikkunut, kuten moni muukin homma ajan puutteen vuoksi. Niille, jotka eivät tiedä, olemme muuttaneet kesän jälkeen kaksi kertaa. Vauveli syntyi keväällä. Muuttaminenkin on yllättävän suuri ponnistus. Mutta tänään sain tehtyä jotain, sain tehtyä kuvia. Se on itse asiassa tosi kivaa. Se on myös sopivaa haastetta itselle, kun mieli on väsy. Saa aikaan konkreettisia lopputulemia ja hyvää mieltä. Välillä painin tämän hassun ongelman parissa, että mikä on riittävää luomista. Korujen maahantuonti, onko se sitä? Mutta kaupan tekeminen on kyllä ollut juuri sitä. Koko prosessi, ja kuinka paljon siinä on oppinut. Kuvankäsittely on vain pieni osa sitä. Kauppa on hyvä harrastus. Kaikilla pitäisi olla oma kauppa.

Ensi viikolla on taas jotain ihan muuta. Ystäväni pyysi minua pitämään korutyöpajaa koululle, jossa opettaa. Jotain uutta, hieno uusi kokemus. Väsyneenäkin on itseä hyvä hieman haastaa. Ja nauttia myös siitä etuoikeusta ja vapaudesta mikä tulee siitä, että miehen vanhemmat on täällä apuhoitelemassa vauveleitani vielä marraskuun loppuun.

Ihana vapaus, ah ihana vankeus! Mukavaa viikonloppua meille kaikille :)

Tässä vielä muutama päivän tulos. Ihan itse loin (nämä kuvat nääs). Nää tulee mun kauppaan tän viikonlopun aikana. Kauppahan on osoitteessa www.bbling.fi.
Kommentit

Suositut tekstit